×
U5 Model 5 Eksen CNC tezgahlarımız Bulgaristan’ da yeni kurulan fabrikamızda üretilmekte  olup, Türkiye’de satış ve  pazarlama faaliyetleri Mart-2021’den itibaren sadece  partnerimiz Tezmaksan tarafından yürütmektedir.
23

MAYIS

2021

U5 Model 5 Eksen CNC tezgahlarımız Bulgaristan’ da yeni kurulan fabrikamızda üretilmekte olup, Türkiye’de satış ve pazarlama faaliyetleri Mart-2021’den itibaren sadece partnerimiz Tezmaksan tarafından yürütmektedir.

Değerli Müşterilerimiz,

İstanbul-Desbaş S.Bölge’de 1.800 adedin üzerinde ürettiğimiz ve sürekli AR-GE faaliyetlerimiz ile geliştirmeye devam ettiğimiz ve etmeye devam edeceğimiz U5-630 / U5-1530 Model 5 Eksen CNC  Dik İşleme Merkezleri tezgahlarımızın hassasiyetini ve kalitesini uygun fabrika koşullarında arttırmak ve artan tezgah talebine iyileştirilmiş teslim süreleri ile karşılık verebilmek için Mayıs-2020’den itibaren Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde bulunan Trakya Endüstri Merkezinde kurduğumuz yeni fabrikamız faaliyete geçmiştir. Spinner Bulgaria, %50 Türk ve %50 Alman ortaklı olup yönetim tamamen Türk ortaktadır.

Mayıs-2020’den beri U5 Model 5 Eksen CNC tezgâhlarımız Bulgaristan’ da yeni kurulan fabrikamızda üretilmekte olup, Türkiye’de U5 Tezgah satış ve pazarlama faaliyetleri Mart-2021’den itibaren partnerimiz Tezmaksan tarafından yürütülecektir. Mevcut ve yeni müşterilerimiz teknik servis ve yedek parça ihtiyaçlarını Tezmaksan’dan talep edebilecekleri gibi, bu güne kadar olduğu gibi Spinner Türkiye Satış Sonrası Hizmetler’den de talep edebileceklerdir.

Tezmaksan ile işbirliğimiz sayesinde sizlere Türkiye’nin her bölgesine daha iyi satış, pazarlama ve satış sonrası servis hizmeti sağlayacağız.

Türkiye’deki fabrikamızda CNC Torna ve diğer CNC İşleme Merkezlerimizin üretimi büyüyerek ve satışı, devam etmekte olup, 2021 yılında ürün gamımıza yeni modeller eklenmektedir.

(VC850-3A, VC850-5A, VC1650-3A, VC1650-5A, TC600L (Lineer kızaklı hassas CNC Tornalar),.. )

 

12.000 m2 kapalı alanda kurulu Bulgaristan fabrikamızınüretim tesisinde;

  • 5 eksen hassas montajına uygun özel zemin betonu,
  • Klimatize ortamı sağlamak için özel izolasyonlu çatı ve dış cephe kaplama,
  • Montaj sahasında  tam otomasyonlu Daikin klima ve Hoval ısıtma sistemi kullanılarak  24Saat/365 gün sabit ısı kontrolü,
  • Nem kontrolü yanı sıra özel otomasyonlu otomatik seksiyonel kapı ve hava perdeleri ile hava sirkülasyonu ve toz girişini engelleyen sistemler,
  • Enerji tasarrufu sağlayan(özellikle iklimlendirme ve aydınlatma) ABB fabrika otomasyonu,
  • Tüm Avrupa’ya hizmet verecek 1.500m2’lik yedek parça ve lojistik Merkezi

başta olmak üzere tezgahlarımızın hassasiyetini ve kalitesini arttırıcı donanımların yanı sıra, tecrübeli ekibimiz ve yedek parça depomuz ile tümtaleplerinizi olumlu cevaplamayı hedeflemekteyiz.

Pandemi sebebiyle çok özel koşullarda çalıştığımız 2020 yılında 170 adet U5 Model 5 Eksen tezgahımız (48 adedi Türkiye’ ye, 122 adedi Avrupa pazarına)  satılmıştır.60 ülkede bulunan satış organizasyonumuz ile üretim ve satış rakamlarımızı arttırmayı planladığımız, yıllık üretim kapasitesi 500 tezgah olan modern Bulgaristan fabrikamızın pandemi sebebiyle ertelenen açılışını dünyada normalleşmeye başlanacağını umduğumuz 2021 yaz aylarında yapmayı planlamaktayız. Organizasyon tarihi netleştiğinde bilgilendirmesi yapılacak olan açılışımızda sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için hepinize şirketim adına teşekkür ederim.

Ali Avcı,

Spinner Takım Tezgahları

Diğer Haberler